Niels Oosthoek

Niels Oosthoek is sinds 2014 al actief op YouTube. In dat jaar begon hij samen met vrienden het kanaal Gierige Gasten waarin zij wekelijks lieten zien hoe je zonder geld toch optimaal van het leven kon genieten. Door het succes van het kanaal zijn ook andere series zoals Nieuwsgierig, The Anti-Bucketlist en Geldrovers ontstaan. 

Niels is een alleskunner in de breedste zin van het woord. Zo was zijn doorzettingsvermogen en fanatisme te zien als deelnemer in programma’s als Expeditie Robinson ’22 en Hunted Vips ‘23. Niels zijn goede gevoel voor humor is wekelijks terug te vinden in de podcast ‘Borrelpraat’ samen met Thijs Boermans. Maar ook op het YouTube-kanaal ‘Greedy Guys’, dat mede is opgericht door Niels Oosthoek en waar hij zelf verantwoordelijk is voor de gehele regie, productie en montage. Daarnaast is Niels Oosthoek regelmatig te gast bij programma’s, zo was hij dit jaar te zien bij onder andere Waku Waku, Sketch Studio en Weet Ik Veel.

Op sociale media heeft hij een grote following opgebouwd met 60K+ volgers waar hij zijn volgers een kijkje in zijn leven geeft. Door Niels zijn humor en creativiteit, is hij een geliefde partner voor veel merken waarvoor hij op authentieke wijze content creëert.