Marije Peek

Marije Peek is een erkend gewichtsconsulent en online creator. Wat begon als een hobby, is uitgegroeid tot een fulltime baan. 

Binnen een korte periode hebben haar online kanalen, bekend als @fitmetmarije, een grote following opgebouwd. Op haar accounts deelt Marije gezonde recepten die zij zelf heeft gemaakt, maar geeft zij ook tips over een gezonde levensstijl. Eten en sporten zijn belangrijke factoren voor een gezonde levensstijl en dat weet Marije Peek als geen ander, zij is 36 kilo afgevallen door aanpassingen hierin aan te brengen.

Naast het delen van haar tips online, deelt ze de kennis ook in haar eigen boek ‘De Fitmetmarije Methode’. Het boek werd goed ontvangen, deze ging in de eerste twee maanden al meer dan 1500 keer over de toonbank. Eind 2023 komt haar tweede boek uit ‘nooit meer op dieet’. Hierin benadrukt Marije dat je niet een dieet hoeft te volgen, maar dat het vinden van de juiste balans in voeding, mindset en bewegen het belangrijkste is om af te vallen. Naast theorie bevat dit boek ook eetschema’s en nieuwe recepten.

Op haar social media deelt Marije veel over voeding, sporten en haar dagelijkse leven met vrienden en familie. Dit maakt haar een geliefde partner voor merken die in dezelfde niche zitten. Zo heeft ze eerder al samengewerkt met MyMuesli, waarbij ze haar eigen muesli heeft mogen lanceren.