Lize Korpershoek

Lize Korpershoek bedenkt, illustreert en presenteert online video’s voor zowel haar eigen kanalen, als voor verschillende omroepen en diverse merken.

Lize is dus een echte maker, zo maakte zij de podcast ‘ok, wow!’ en de veelbesproken documentaire ‘Mijn Seks is Stuk’ in samenwerking met de VPRO. Haar kennis over het maken van documentaires deelt Lize ook met studenten, zo was zij een tijdlang gastdocent.

In 2017 begon Lize met haar wekelijkse YouTube-show ‘Adviezen van Lize. Hierin gaf zij antwoord op typische millennial-dilemma’s. De serie was niet alleen te zien op YouTube maar ook als rubriek elke donderdagochtend op 3FM en als column in de VIVA.

In de nazomer van 2023 was Lize Korpershoek te zien in het programma van Kro Ncrv ‘The Biohack Project’. In het programma leerden vijf BN’ers hoe ze hun lichaam en geest de baas kunnen zijn. 

Dirk en Dennie, de huisgenoten van Lize, spelen een grote rol op haar social media. Gezien het enthousiasme onder haar volgers besloot Lize een eigen kanaal (@dirkendennie) voor ze te maken en schreef ze het boek ‘De Samensmelting – het verhaal van Dirk en Dennie’.

Lize staat bekend om haar creativiteit en humoristische insteek bij het maken van content. Dit maakt haar een geliefde partner voor veel merken waarvoor zij op authentieke wijze content creëert.