Lieke Augustijn

Lieke Augustijn is een actrice en presentatrice met een diploma van de acteeropleiding FAAAM op zak. Echter was haar eerste job voor de camera niet als actrice maar voor het programma Checkpoint, waar zij in het testteam zat.

Nu kan je haar vooral kennen als vaste presentatrice in programma’s als MensenMening en Risico’s op het YouTube-kanaal van SLAM. Op het kanaal van Nieuwe Gasten is de driedelige YouTube serie ‘Lieke en Luuk op zoek naar zichzelf’ te zien.

Ook maakte Lieke samen met Luuk Dresen in 2020, een eigen podcast genaamd @lekkerlullendepodcast waarin zij luisteraars meenamen in hun zoektocht naar succes als beginnend actrice/presentator. In september 2023 besloot Lieke de podcast weer op te pakken en vroeg Britt Scholte om dit samen met haar te doen, de vriendinnen zijn nu wekelijks te beluisteren op Spotify.

Lieke Augustijn deelt op haar social media veel content van haar dagelijks leven en behind the scenes van opnames voor programma’s of podcasts. Door haar humor en positieve content heeft ze een grote following opgebouwd op zowel haar TikTok als Instagram. Haar humor en creativiteit zet ze ook in bij samenwerkingen, dit straalt zij dan ook uit in de content die zij voor merken maakt.