Kiki Bosman

Kiki Bosman houdt zich dagelijks bezig met presenteren, is oprichter en editor van het platform Girls Who Magazine en eigenaresse van een succesvol pop-up restaurant, genaamd ‘Fruits de Mer’. Geboren en getogen in Brabant, besloot Kiki om voor haar opleiding de Hoge Hotelschool te verhuizen naar Amsterdam. Na het behalen van haar diploma investeerde Kiki in zowel haar media als horeca carrière. 

Het eerste deed ze bij de talentopleiding van AT5. Door het vertrouwen van AT5 kon ze al snel veel vlieguren maken als presentator en verslaggever. Door het open en licht brutaal karakter van Kiki, wordt ze vaak ingezet voor voxpop-items. Zo presenteert ze onder andere de Straten van Amsterdam, waar ze met de bevolking in gesprek gaat over het leven in de stad.

Na haar studie bleef de bourgondische levensgenieter berichten ontvangen van oud-studiegenoten met de “waar moet ik uiteten-vragen”. Hoog tijd om een eigen platform op te bouwen, vond Kiki. Met haar kennis en passie ontstond het platform ‘Girls Who Magazine’, waar ze samen met haar team tips deelt voor de reislustige ambitieuze levensgenieter.

Op TikTok en Instagram deelt Kiki Bosman veel over haar dagelijkse leven met familie en vrienden. In september ‘23 kwam de serie ‘De Yup en de Jordanees’ live. In elke aflevering neemt ze haar kijkers mee in haar droom om een ‘echte Jordanees’ te worden, waarop ze veel lovende reacties krijgt.