Danique Hosmar

Wat begon als een hobby in coronatijd groeide uit tot een serieuze baan met een following van in totaal meer dan een miljoen mensen op Instagram, TikTok en YouTube. Op haar socials deelt Danique Hosmar voornamelijk over lifestyle, sport en fashion. Daarnaast is zij een vast gezicht bij SLAM! waar zij een van de presentatoren is van het programma Mensenmening.

De content van Danique Hosmar draait voornamelijk om fitness, mentaal welzijn en zelfvertrouwen. Het is haar missie om via social media mensen te inspireren om de beste versie van zichzelf te worden. Dit doet ze onder andere door maandelijks challenges op te zetten en te delen met haar volgers, hierbij motiveert ze hen om samen met haar een maand lang een challenge te volgen gericht op sporten in combinatie met een gezonde levensstijl.

Met een studie Mediavormgeving op zak kan Danique haar content altijd zelf maken en zorgen dat deze precies binnen haar, en haar volgers, stijl past. Dit maakt haar een fijne partner om voor merken mee samen te werken.