Danique Graanoogst

Danique Graanoogst is musicalster en regelmatig te zien in het theater. In het voorjaar van 2023 deed zij mee aan het programma ‘Op zoek naar..’ Danny & Sandy. Danique won uiteindelijk de zoektocht en mocht een half jaar lang de rol van Sandy spelen in de musical Grease.

De eerste kneepjes van het vak leerde Danique tijdens haar studie aan het Lucia Marthas Institute of Performing Arts, daarna was zij te zien in meerdere musicals als Hello Dolly en Mamma Mia. 

In de musical Diana en Zonen speelde zij Meghan Markle. In samenwerking met de musical bracht zij het nummer ‘Dit Ben Ik’ uit dat te beluisteren is op Spotify en YouTube. Danique haar talent blijft niet onopgemerkt, eerder was zij bij de Musical Awards al genomineerd in de categorie ‘Aanstormend Talent’, dit jaar is ze genomineerd voor ‘Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een Grote Musical’. 

Op social media deelt Danique Graanoogst een kijkje achter de schermen en neemt ze haar volgers mee tijdens de voorbereidingen van een musical. Dit doet ze door onder andere grappige momenten en leuke beelden met haar tegenspelers te delen.