Anke de Jong

Anke de Jong is sinds september 2021 hoofdredacteur van Elle. Daarvoor was ze dit al vier jaar lang bij Glamour en daarmee destijd de jongste hoofdredacteur van een modeblad in Nederland.

Anke de Jong is ook regelmatig op TV te zien, begin dit jaar als deelnemer van Wie Is De Mol en daarnaast als modedeskundige bij RTL Boulevard. 

Ze zet ook haar eigen socials in om haar kennis over mode te delen. Dit doet zij aan de hand van styling video’s en inspirerende stories. Door de content die ze deelt van verschillende Fashion Weeks waar zij aanwezig is, blijven haar volgers op de hoogte van de nieuwste trends. Behalve fashion deelt Anke ook veel van haar dagelijks leven op social media, zoals haar skincare en make-up routine, vrijetijdsbesteding met familie en vrienden en uiteraard haar eigen outfits.

Het is Anke haar missie om mensen te inspireren om hun dromen na te jagen. ”Waar je ook vandaan komt, op welk punt je ook staat in je leven, het is mogelijk om met ambitie, doorzettingsvermogen en een beetje geluk je dromen waar te maken.” Deze boodschap brengt zij ook geregeld over als spreker op verschillende events. 

Momenteel is Anke de Jong druk bezig met het schrijven van haar eerste boek dat in het najaar van 2024 uitkomt.